Vi brinner för att konsumenten ska märka skillnad

Vår ambition kommer av de insikter vi fått under många års arbete med våra kunder. Våra kunder är entreprenörer och marknadsförare som vill åstadkomma personifierad kommunikation utan att fastna i tunga tids- och kostnadskrävande IT-projekt.

Vi ska hjälpa dem genom att vara bäst på det vi gör och söka samarbeten med andra bolag som tillsammans med oss sömlöst och utan krångel skapar den infrastruktur som löser våra kunders utmaningar vad gäller personifierad kommunikation till slutkonsument.

Jojkas historia

Från sms till personifierade kundresor

2011

Mobispine AB säljer operatörsverksamheten till Australienska Soprano Design Pty. Kvarvarande verksamhet byter namn till Jojka Communications AB.

2014

Ett antal strategiskt viktiga kundkontrakt säkras som genererar volymtillväxt. Volymökning i antal skickade sms 2014 mot 2013: +193%.

2017

Jojka lanserar sin helt nya sms-plattform och fortsätter växa i antal skickade SMS

2018

Insikterna kring våra kunders behov av kommunikation gör att vi börjar utveckla lösningar som på ett enkelt sätt ska stödja deras möjligheter att personifiera sina budskap.

2020

Möjligheten att på enkla sätt flytta data via smarta integrationer gör att Jojka tillsammans med utvalda partners kan skapa användarvänlige arbetsflöden med flera kanalval för kunden utan att i egen regi bygga komplexa system till höga kostnader.

Våra värderingar

Detta kan du förvänta dig som anställd och kund

Drivkraft

Viljan att hjälpa våra kunder att nå resultat

Nyfikenhet

Vi vill förstå hur vi tillsammans med andra kan lösa våra kunders utmaningar

Ansvar

Vi genomför det vi lovat

Glädje

Vi firar när vi och våra kunder nått uppsatta mål

Vill du komma i kontakt med oss?

Kontakta oss